Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Apartamentul personajului Carrie din "Totul despre sex", scos la vanzare pentru 10 milioane de dolari

Apartamentul in care a trait personajul Carrie Bradshaw din serialul de succes "Totul despre sex", a fost scos la vanzare pentru aproape 10 milioane de dolari (9.65 mil $). Personajul interpretat de actrita Sarah Jessica Parker (devenita celebra in urma acestui rol) locuia intr-un apartament de pe strada Perry, nr 64, in West Village. Carrie Bradshaw a putut fi admirata in primele 3 sezoane ale serialului urcand, odihnindu-se sau staruind pe treptele devenite de acum celebre. 
Dupa primele 3 sezoane se pare ca echipa de filmare a preferat treptele de la numarul 66, de pe aceeasi strada pentru cadrele de exterior care o avea ca personaj principal pe simpatica scriitoare, Carrie Bradshaw. 
Se pare ca aceasta parte de strada nu este vizibila pe Google Maps din cauza turistilor care profita de orice ocazie pentru a umple pana la refuz coltul in care personajul principal din "Totul despre Sex" traversa mai toate starile emotionale posibile.
Asa ca, daca aveti 10 milioane de dolari si nu stiti ce sa faceti cu ei si, in plus, sunteti fani "Totul despre sex", puteti sa va faceti cadou un coltisor celebru de pe strada Perry.

Surse: http://jezebel.comhttp://1music.ro

Galerie

  • Apartamentul personajului Carrie din

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Articole similare

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro