Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Au mai rămas 168 de zile până la festivalul Sziget 2012!

Tag-uri: Sziget 2012 festivaluri trupe nume muzica evenimente

Articol scris de InOras .ro

vezi toate

O mulţime de nume noi anunţate la Sziget. Şi toate, cu adevărat extraordinare: Korn – o legendă a metalului, îşi prezintă noul album; – fac petrecerile să explodeze; Two Door Cinema Club; Steve Aoki; Axwell; Beatsteaks; The Vaccines; dEUS; Ministry; Bebel Gilberto; Magnetic Man, Caro Emerald… la alegere.
Au trecut deja 20 de ani de când Korn au luat cu asalt topurile mondiale ale scenei metal, unde au și rămas încă de atunci. Au vândut, până acum, zeci de milioane de albume, sunt câştigătorii a două premii Grammy şi sunt consideraţi, în general, punct de referinţă în cultura contemporană a muzicii rock/metal. La Sziget, vin să îşi prezinte noul LP, considerat şi el, la rândul lui, o nebunie de metal cu influenţe dubstep, cu titlul „The Path of Totality”.  
www.facebook.com/korn
www.youtube.com/user/kornchannel

The Vaccines au fost descrişi de BBC drept una dintre cele mai interesante perspective ale anului 2011, iar trupa a confirmat aşteptările cu primul album „What Did You Expect From The Vaccines?” Adepţi ai stilului indie rock şi provenind din Londra, ei au fost deja nominalizaţi la
unele dintre cele mai mari premii ale industriei muzicale de pe continent şi au de gând să înceapă lucrul la un nou LP în martie.
www.facebook.com/thevaccines
www.youtube.com/user/TheVaccinesVEVO

Eroii dubstep-ului Artwork, Benga and Skream, şi-au unit şi ei forţele pentru a creat legendara formulă Magnetic Man, lansând albumul omonim în 2010, care a avut succes aproape instantaneu. 3 în 1 este mereu o ofertă bună, aşa că fiţi pregătiţi pentru un concert de zile mari la Sziget.\
www.facebook.com/MagneticMan
www.youtube.com/user/MagneticManVEVO

Steve Aoki are rădăcini japoneze, trăieşte în California şi până în prezent şi-a câştigat renumele de maestru al scenei electro house. „Wonderland’, albumul lui de debut a fost lansat în luna ianuarie a acestui an, dar a mai realizat remixuri pentru alte trupe, cum ar fi Justice sau
sziget2012_RO.jpg
Franz Ferdinand. DJ şi producător,  el este în acelaşi timp şi fondatorul Dim Mak Records, o companie de renume internaţional.
http://steveaoki.com/
www.youtube.com/user/steveaoki

Sunt mulţi ani deja de când nu mai putem să ne imaginăm clasamentele cu DJ făcute de DJ Magazine fără numele lui Axwell în ele. El este membru al faimoasei Swedish House Mafia şi unul dintre cei mai importanţi contribuitori ai scenei muzicii electronice din Scandinavia.
 www.facebook.com/axwellofficial
www.youtube.com/user/axwellofficial

Two Door Cinema Club este poate cea mai iubită trupă britanică indie din ultima vreme. Relaxantă şi organizată în jurul chitărilor, deşi nu respinge nici sunetele electronice. Au cântat deja la scele mai mari festivaluri şi, în prezent, lucrează la al doilea lor album de studio.
 www.facebook.com/twodoorcinemaclub
www.youtube.com/user/twodoorcinemaclub

Când vine vorba de a combina distracţia şi muzica punk, piese scurte, dar pierdute de sub control, poate că ar fi interesant să vă întoarceţi privirea spre Germania. Nu e o glumă!                  
Beatsteaks activează de peste 15 ani, au înregistrat deja 7 albume, iar piesa „House of Fire” de pe noul lor album a fost chiar selectată pentru coloana sonoră a celui de-al treilea film din seria Transformers.
www.facebook.com/beatsteaks
www.youtube.com/user/beatsteaks

Nemuritorii cult-rock-ului din Antwerp, dEUS, sunt din totdeauna favoriţii marilor festivaluri. Sunt una dintre puţinele trupe care pot să evoce şi să reproducă aproape de perfecţiune mânia şi melancolia care se revarsă din înregistrările lor de studio şi în concerte.
www.facebook.com/pages/Deus/104100216293035
www.youtube.com/user/dEUSbe

Sintetizatoare şi riff-uri de chitară aproape automatizate, un ritm extraordinar şi un spectacol al muzicii industriale care pur şi simplu te dau pe spate. Cam atât trebuie să ştiţi despre Ministry, care, după 3 ani de tăcere au înregistrat un nou album şi sunt gata din nou să ia cu asalt lumea.
www.facebook.com/Ministry
www.youtube.com/watch?v=NIzyoKsWTA4&feature=related

Caro Emerald este artistul favorit şi produsul nr. 1 de export al Olandei. Noua senzaţie a stilului nu-jazz a câştigat deja câteva mari premii, din combinaţia de groovin’ jazz, swing şi tango pe care o propune, dar face acest lucru într-o manieră care te obligă aproape să îi iubeşti muzica, chiar dacă nu eşti nici pe departe un iubitor al muzicii jazz.
www.facebook.com/CaroEmeraldOfficial
 www.youtube.com/user/caroemerald

O voce extraordinară, o personalitate foarte carismatică şi deja cu o nominalizare la Grammy, sunt doar câteva dintre cuvintele cu care o putem descrie pe Bebel Gilberto, considerată şi ambasadoarea modernă a bossa nova. Artista braziliană combină muzica din regiunea Bahia cu ritmuri electronice, iar ultimul ei album „All in One” a fost nominalizat la categoria „cel mai bun album de muzică contemporană” la premiile Grammy 2009.
www.facebook.com/pages/Bebel-Gilberto/138390355689
www.youtube.com/watch?v=Dpcg5Pg4zHY

Mai multe informaţii despre Sziget Festival şi despre vânzarea de bilete la: www.szigetfestival.ro

PARTENERI MEDIA:

www.b365.ro, www.veiozaarte.ro, www.feeder.ro, www.vice.ro, www.modernism.ro, www.decatorevista.ro, www.1969.rowww.hipmag.ro, www.thegig.ro, http://ro.tilllate.comwww.no3.ro, www.sekazone.ro, www.orasulmeu.ro, www.metropotam.ro, www.urban.ro, www.vinsieu.ro, www.metalhead.ro, www.bestmusic.ro, www.bewhere.ro, www.hypestreet.ro, www.anyplace.ro, www.tonight.eu, www.inoras.ro


Club oficial Sziget Festival: Control Club

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Articole similare

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro