Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

CURS Citirea Chipului - BACAU (Ciprian Cucu)

21 MAR MIE
-
24 MAR SAM

poster CURS Citirea Chipului - BACAU (Ciprian Cucu) Bacău

CURS TEHNICI DE CITIRE A CHIPULUI prin metoda chinezească MIAN XIANG

www.fizionomie.ro

Cui i se adresează acest curs?

✓ Femeilor și bărbaților care s-au întrebat mereu ce înseamnă trăsăturile lor faciale. Forma gurii și a ochilor lor, linia maxilarului – toate acestea reflectă situații de viață cărora a trebuit să le faci față, începând din copilărie.

✓ Celor care sunt în relații de lungă durată și vor să înțeleagă mai bine nevoile emoționale și fizice ale partenerului de cuplu.

✓ Celor care simt că sunt la o răscruce. Atunci când te confrunți cu o decizie importantă care privește cariera sau relația de cuplu, trăsăturile tale oferă indicii asupra direcției care ți se potrivește cel mai bine.

✓ Părinților care vor să-și îmbunătățească relația cu copiii. Lucrurile prin care trece copilul tău sunt întipărite pe fața lui sau a ei și citirea feței te ajută să ajungi din nou la copilul tău.

✓ Angajatorilor care sunt în procesul de selecție a candidaților și vor să știe despre punctele forte și talentele potențialilor angajați.

✓ Managerilor și organizatorilor care caută o metodă să îmbunătățească interacțiunile la locul de muncă și să delege sarcini într-o manieră cât mai optimă, bazându-se pe caracterul fiecărui membru al echipei.

✓ Oricărei persoane, de la un simplu om ce dorește să cunoască mai multe până la un psiholog/om de afaceri/designer interor, etc.

În studiul FIZIONOMIEI se analizează detaliat următoarele trăsături faciale:
* Ochii
* Alunițele
* Ridurile
* Sprâncenele
* Nasul
* Urechile
* Pomeții
* Obrajii
* Filtrumul
* Buzele
* Dinții
* Bărbia
* Gâtul
* Forma feței
* Tenul
* Fruntea
* Inserția părului
* Părul
* Microexpresiile faciale
* Vocea
* Mâinile
* Unghiile

MODULUL I
Bazele în metoda MIAN XIANG
21-22-23 Martie orele 18:00-22:00 si 24 Martie orele 16:00-20:00

Primul modul al cursului de Citire a Chipului prin metoda Mian Xiang introduce cursanții în arta străveche prin tehnici și metode atent elaborate. Modulul 1 tratează cunoștințe de bază și aprofundate, în special înțelepciunea celor 5 elemente: apă, lemn, foc, pământ, metal, astfel încât să asigure însușirea corectă și completă a informațiilor, pentru ca la finalul modulului, cursanții să fie în măsură a utiliza Fizionomia la un nivel avansat.

TEMATICA completă pentru MODULUL 1:

* Împărțirea feței
* Metode de citire a feței în funcție de zona predominantă
* Dezvăluirea măștilor sociale
* Tehnici de identificare a celor 5 elemente din fizionomia tradițională chineză
* Identificarea tiparelor comportamentale
* Tipologii umane și modul lor de manifestare/ gândire
* Cele 5 elemente din fizionomia tradițională chineză: Apă, Lemn, Foc, Pământ, Metal (cine este, cum gândește, abilități și slăbiciuni, potențial, destin, puterile secrete)
* Tehnici de identificare a trăsăturilor faciale, analiza și semnificațiile acestora
* Moduri de relaționare cu fiecare tipologie – pe baza celor 5 elemente
* Analiza ridurilor și liniilor de pe chip și a semnificației acestora

Cursul este organizat și susținul de:
CIPRIAN CUCU 
Fizionomist și consultant 

IMPORTANT DE REȚINUT!

Cursul de Fizionomie se adresează exclusiv adulților, prin urmare 

NU se permite participarea persoanelor sub 18 ani!
INFORMAȚII legate de preț și locație se oferă doar telefonic la 0774073752

REZERVAREA locului se face prin achitarea unui avans de minim 100 RON. Restul de 300 RON se vor achita in ziua evenimentului

Numarul de locuri este LIMITAT!

> Nu se oferă servicii de coffee break

Se oferă DIPLOMĂ de participare

ÎNSCRIERI la telefon 0774073752
Locația va fi anunțată după înscriere.

Acum vei putea să îți răspunzi cu o mai mare ușurință la următoarele întrebări:
Ce se află în spatele aparențelor?
Care este adevărata personalitate a omului din fața ta?
Care este adevăratul mesaj și intenția din spatele vorbelor sale?
Ce înlănțuire de evenimente au dus la formarea lui ca om?

Arta chinezească de Citire a Chipului prin metoda Mian Xiang, datează de milenii, timp în care a fost îmbunătățită gradual.

Beneficiind de avansul stiinței moderne și de acuratețea din ce în ce mai fină a identificării și interpretării trăsăturilor faciale specifice fiecărei persoane, FIZIONOMIA a devenit un instrument de cunoaștere incomparabil și deosebit de eficient în zilele noastre.

Tehnicile îmbunătățite și adaptate la ambițiile societății moderne, te vor introduce în descifrarea trecutului, prezentului și viitorului unei persoane, prin simpla privire a trăsăturilor faciale ale acesteia. 

Distanța dintre ochi, forma sprâncenelor, curbura buzelor, proeminența nasului sau poziționarea urechilor, indică trăsături specifice de caracter ale individului, modul în care evenimentele din timpul vieții i-au șlefuit personalitatea și deciziile pe care este predispus să le ia în viitor.

Chipul este un instrument deosebit de precis și eficient în comunicare. Zilnic privim și “citim” zeci sau sute de chipuri, identificăm și comunicăm cu cei din jurul nostru după o serie de reguli bine întipărite în noi, mai mult sau mai puțin conștientizate. 

Deciziile pe care le luăm sunt influențate de mesajul ascuns ce ne-a fost transmis prin expresia chipului, prin mimică și prin forma trăsăturilor faciale ale celui de lângă noi.

Într-adevăr Citirea Chipului este o artă, bazată pe înțelepciunea străveche a celor 5 elemente: apă, lemn, foc, pământ, metal; predată prin tehnici și metode specifice de observare și interpretare.

Tehnicile de Citire a Chipului Mian Xiang studiază trăsăturile specifice, contururile, formele, textura, nuanța tenului, umbrirea feței și alte elemente care dezvăluie mai mult decât dorește persoana analizată să se știe despre ea. Se trasează astfel o Hartă a tiparului comportamental, a potențialului și a destinului personal.

Cuvintele pot fi nesincere, gesturile pot fi înșelătoare, însă fața niciodată NU minte!

Tehnicile de citire a chipului nu necesită acordul celuilalt pentru a-l evalua dintr-o privire, fiind cea mai utilizată metodă în afaceri, management la nivel de micro/macroîntreprindere, recrutări, asigurări, presă, imobiliare, securitatea personalului și a informațiilor, bănci și multe alte dominii unde este necesar contactul uman și evaluarea rapidă și corectă.

Modul de predare este dinamic, interactiv și pe alocuri distractiv, asigură instrumentele necesare înțelegerii și aplicării cunoștințelor în timp real, iar tot ce mai ai de făcut este să privești chipul celor din jurul tău. Programul de predare va fi completat cu etape de practică, în care vor fi evidețiate și însușite corect elementele teoretice dobândite. 

Din acest moment, vei privi la tine și lumea întreagă cu alți ochi!
*Acest curs este structurat dupa modelul cursurilor Suadei Agachi!

PRET TOTAL: 400 Lei 
100 lei se vor achita în avans, 300 lei în ziua evenimentului

ÎNSCRIERI la telefon 0774073752

Mai multe detalii, vizitati site-ul: www.fizionomie.ro

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro