Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Igiena - curs avizat DSP

24 IUL MIE

poster Igiena - curs avizat DSP Bacău

Indiferent de domeniul de activitatea, Managerii si Directorii firmelor se confrunta cu necesitatea pregatirii angajatilor pe partea de igiena.
Pentru buna funcționare și lipsa incidentelor în cadrul firmelor din cauza neregulilor legate de igiena, legea cere acest instructaj cu o periodicitate de 3 ani. În multe domenii, necunoașterea noțiunilor de igienă și încălcarea regulilor pot produce accidente grave.
Pregătirea angajaților din cadrul oricărei firme este vitală pentru a asigura un mediu de muncă echilibrat și lipsit de incidente precum și eliminarea riscurilor în cazul controlurilor efectuate de către DSP.
Urmează cursul nostru și obține certificatul de absolvire eliberat de DSP - Direcția de Sănătate Publică, valabil 3 ani de la data emiterii. După expirarea vei fi contactat pentru posibilitatea reînnoirii acestuia.
OFERTA - Avem pentru tine reduceri și promoții speciale dacă te înscrii chiar în momentul ăsta. Dacă vii cu un grup de prieteni ce vor să își obțină certificarea aveți o reducere specială în semn de recunoștință pentru gestul tău.
În cazul în care ești un fost cursant îți pregătim o reducere super specială pentru a-ți mulțumi că te întorci la noi cu drag de fiecare dată.
În cazul ești din altă localitate îți putem oferi o reducere de cazare în oraș pentru a putea veni cu regularitate la cursuri cu scopul de a absolvii. Politica de discounturi este valabilă cu excepția seminariilor.

Cursurile noastre cuprind următoarele domenii:

Servicii de producție, depozitare, transport și comercializare a alimentelor, inclusiv alimentație publică și colectivităților;
Nivelul I (12 ore) – adresat managerilor din unitati alimentare publice si colective.
Nivelul II (12 ore) – Operatorii din industria alimentara publica si colectiva.
Servicii de curățenie în unități de asistentă medicală, colectivități de copii și tineri, unități de cazare (hoteluri, moteluri, cabane etc.)
Nivelul I (12 ore) – operatorii unităților amintite.

Producția și distribuția apei potabile și producția apei îmbuteliate;
Nivelul I (12 ore) – adresat managerilor unităților de producere și distribuție a apei potabile, inclusiv a apei îmbuteliate;
Nivelul II (12 ore) – adresat operatorilor acestor unități.
Servicii de îngrijire corporală (cosmetică, frizerie, coafură, manichiură, pedichiură, masaj etc.)
Nivelul I (12 ore) – Instruirea operatorilor din unitatile de ingrijire corporala (cosmetica, frizerie, coafura, manichiura, pedichiura, masaj etc.
Servicii de tip dezinfectie, dezinsectie si deratizare.
Nivelul I- Instruirea operatorilor din unitatile de dezinfectie, dezinsectie si deratizare.
Oferim lectori de specialitate din domeniul medical.
Examenul este sub forma de teste grila specifice fiecarui domeniu, sustinut in fata reprezentatilor DSP Bacau.
Sună acum la 0749.150.297 și poți beneficia de reduceri pentru grupuri organizate pentru o eficiență maximă.

Cursul este organizat în conformitate cu Ordinul 1225 /5031 /2003.
Dacă vei urma cursul nostru vei obține un certificat de absolvire eliberat de Direcția de Sănătate Publică valabil 3 ani de la data emiterii. Dupa 3 ani veți fi contactat pentru reînoirea acestuia. Oferim reduceri pentru persoanele care se întorc la noi pentru reînoire.

Dacă veți alege să urmați cursul în altă parte, garantăm că ve-ți pierde instructajele cu cea mai mare adaptabilitate la domeniul dumneavostră, cu cele mai multe exemple, care va ajută cu adevarat și vin în ajutorul personalului să memoreze ce este important.
Înscrie-te pe scsbacau.ro/service/curs-igiena la cursul nostru și nu rata aceasta șansă.

Sună acum la 0749.150.297 și află mai multe detalii legate de acest curs.

#igiena #certificat #dsp #cursigienă #scoalacomercialabacau #curs #bacau #eficient #cariera

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro