Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Invitatie la Diversitate, prin Autenticitate

03 FEB SAM
2018

poster Invitatie la Diversitate, prin Autenticitate Bacău

O conferinta ce are ca punct central invitatia catre a intelege si a integra Autenticitatea in viata noastra. Se cunoaste deja faptul ca Identitatea este un proces dinamic si continuu, influentat atat de trecut si amintirile noastre, cat si de mediul pe care il intalneste intr-un context prezent si pe parcursul vietii.

Temele abordate in aceasta conferinta sunt Identitatea si cum se formeaza aceasta, Mecanismele de Aparare-Adaptare construite pe parcursul vietii, Autenticitatea si manifestarea ei in viata noastra, Diversitatea si Libertatea. 

Conferinta se adreseaza atat curiosilor de Sine si de ceilalti, cat si profesorilor, persoanelor care studiaza Psihologia, celor din ONG-uri si alte forme de suport si sustinere.

Un alt aspect important este fenomenul de bullying si cum influenteaza acesta identitatea noastra. O tema pe care as vrea sa o parcurgem impreuna spre a gasi solutii.

Pana la Conferinta, va invit sa va ganditi la urmatoarele intrebari: 

De ce este mai usor sa repetam si mai greu sa aducem ceva nou in viata noastra? Ce credeti ca ne impinge catre schimbare? Ce inseamna Noul si Diversitatea si de ce uneori aceasta nu este acceptata? Ce trezeste in noi o persoana diferita? De ce este mai usor sa fim “asemanatori” si mai dificil sa fim “diferiti”? De ce intampinam cu atata greutate ceva diferit de noi si realitatea noastra? De ce cautam sa fim “pe placul” celorlalti semnificativi si cata energie consumam pentru asta? Care sunt beneficiile pentru care alegem sa “apartinem” in locuri in care simtim ca naturalul nostru nu apartine? Incotro se poate ajunge cu o astfel de atitudine?

Va astept curios si dornic de a impartasi cu voi! 

#SePoateSiAltfel

Ne intalnim Sambata, 3 Februarie, in Bacau. Incepem la ora 13:00 si terminam in jurul orei 17:00. Locatia le va fi comunicata participantilor dupa inscriere.
Cost: 50 de lei
Varsta minima: 18 ani
Locurile sunt limitate: minim 15 - maxim 30 de persoane.

Inscrieri: alexandru@batinas.ro
Titlul mesajului: CONFERINTA BACAU

Video: http://batinas.ro/video/

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro