Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Kaufland sprijină BIG BUILD

01 OCT DUM
2017

poster Kaufland sprijină BIG BUILD Bacău

Ca urmare întârzierilor apărute în obținerea avizelor necesare și a schimbărilor legislative din ultimele luni, organizația Habitat for Humanity România este nevoită să amâne evenimentul. Acesta va fi reprogramat în cursul anului următor, perioada menţionată în descrierea evenimentului fiind pur orientativă. Promitem să vă ţinem la curent cu toate noutăţile de îndată ce le primim de la organizator.
Detalii pe larg: http://www.habitat.ro/big-build-2016
********
Kaufland sprijină BIG BUILD, cel mai mare eveniment de construcție accelerată şi voluntariat realizat vreodată în Europa. Împreună cu 800 de voluntari internaționali, din companiile româneşti şi personalităţi vom construi visul de o viaţă a 40 de familii cu venituri mici: acela de a le oferi copiilor lor un cămin primitor în care să crească. Familiile beneficiar vor munci alături de voluntari la ridicarea propriilor case. 

Pe şantierul BIG BUILD, voluntarii Kaufland prind superputeri. În prima zi pe santier vor gasi doar fundaţiile, iar în ziua a 5-a vor oferi familiilor cheile propriilor case. 

Tot ce trebuie să ştii e să baţi cuie. Iar daca nu ştii, specialiştii Habitat for Humanity România vor fi alături de tine şi te vor îndruma pas cu pas. Daca eşti disponibil în perioada 2-8 octombrie, hai să construim pe santierul Habitat for Humanity. Tu vino cu bocancii şi buna dispoziţie, iar de restul de ocupăm noi. :D

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Bacău

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro