noiembrie, 2019

01noi12:00 am11:59 pmConcert Horia Brenciu in Bacau

Detalii eveniment

Inegalabilul HORIA BRENCIU revine în forță și ne pregătește un spectacol de excepție la Teatru de Vară “Radu Beligan” ‪pe 01 noiembrie 2019, de la ora 19:30‬ prin care dublează distracția în oraș.
Artistul lucrează la un mega spectacol, din dorința de a le oferi fanilor săi momente de neuitat. „Familia mea sunt cei de acasă, orchestra mea și voi, cei care ne urmăriți”, mărturisește HORIA BRENCIU emoționat, adăugând că nu poate separa aceste lucruri. „Toate îmi dau energie, putere și de la fiecare în parte am învățat să fiu mai bun”.
„Când mă gândesc la viața mea și la tot ce mi s-a-ntâmplat în ultimii ani, știu că sunt cel mai norocos om din lume.”, spune HORIA, referindu-se la tot ceea ce a însemnat cariera sa.
Odată cu primul show, HORIA BRENCIU a adus un suflu nou în showbiz-ul românesc, adăugând concertelor un ingredient imediat adorat de public – entertainment-ul. Conectat în permanență la public, BRENCIU generează audienței bucuria de a trăi. Un show marca HORIA BRENCIU este poate cel mai interactiv realizat de un artist român.
Bilete prin agentia Bacau Event(vis a vis de magazinul Luceafarul), casieria Teatrului Bacovia sau http://www.bacauevent.ro/bilete/
Info: 0744.11.44.04, www.bacauevent.ro, facebook.com/bacauevent

Ora

(Vineri) 12:00 am - 11:59 pm

Lasă un răspuns

X