Deeper and Deeper – primul videoclip romanesc cenzurat de catre Youtube

Noul videoclip semnat CHANGING SKINS si intitulat “Deeper and Deeper”, unul dintre cele mai incitante clipuri produse pana in acest moment de catre o formatie autohtona, a fost restrictionat de catre Youtube. Pentru a accesa acest videoclip trebuie sa ai peste 18 ani si sa-ti creezi un cont.
Horatiu / voce Changing Skins: „Sincer mi-a fost teama de acest lucru, de aceea probabil am fost de la inceput impotriva introducerii unor cadre ce contin nuditate in clip. Problema a aparut cand cei de la DUCKROOM STUDIO ne-au prezentat montajul final al clipului… Aceste cadre erau perfect naturale in contextul videoclipului. Nu mi s-au parut de loc obscene, ele sunt de fapt artistice. M-as fi inselat pe mine insumi daca as fi cerut echipei sa scoate aceste cadre. Am hotarat impreuna cu colegii sa oferim publicului varianta originala a clipului fiind constienti ca nu promovam frivolitate sau obscenitate. Piesa Deeper and Deeper emana energie sexuala, iar acest element este pana la urma unul cheie pentru Changing Skins”.

Stefan / chitara Changing Skins: „Ma asteptam la acest lucru din varii motive, dar nu am vrut sa renuntam la conceptul artistic pentru un web-site, fie el si unul important precum Youtube.Videoclipul va fi postat si pe alte site-uri, inclusiv pe site-ul nostru oficial ce va fi lansat in scurt timp”.

Videoclipul “Deeper and Deeper” este o productie Duckroom Studio si a fost accesat, in numai doua zile de la lansare, de peste 3.000 de persoane. Cei care doresc sa urmareasca varianta necenzurata a acestui videoclip o pot face AICI.

CHANGING SKINS este una din trupele care va canta la Romanian Rock Meeting 2012 – Spring Edition alaturi de White Walls si Apocalyptica. Evenimentul, organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan), va avea loc in data de 13 mai 2012 la Arenele Romane din Bucuresti.

Search