Kurt Cobain si Courtney Love: duet nemaiauzit

Se pare ca in timpul mariajului dintre Kurt Cobain si Courtney Love, cei doi au interpretat impreuna o melodie, care insa nu a mai vazut lumina zilei. Vestea a aparut dupa ce in documentarul despre viata lui Patty Schemel (fosta membra a trupei Hope, din care a facut parte si sotia lui Cobain) a fost facuta public o filmare in care Kurt si Courtney interpretau in duet piesa „Stinking of you”, sub privirile fiicei lor, Frances Bean, in intimitatea casei lor. Din aceasta cauza nu se stie daca cei doi ar fi avut intentia de a o inregistra sau nu.
Cu siguranta fanii se vor bucura sa il auda din nou pe Kurt cantand, insa nu stim cat de bucurosi vor fi sa il vada alaturi de fosta sa sotie, Courtney, care nu s-a bucurat niciodata de aprecierea publicului Nirvana. 
Despre Kurt Cobain
Kurt Donald Cobain (n. 20 februarie 1967 – d. 5 aprilie 1994) a fost un cântăreț, chitarist și compozitor în formația de muzică rock Nirvana, originară din Seattle. Cobain s-a născut în Aberdeen, Washington și a avut parte de o copilărie dificilă, la care a făcut referire în unele cântece și interviuri. Cunoscut pentru versurile sale abrazive și tulburătoare, precum și pentru registrul vocii, Cobain este considerat unul din cei mai influenți cântăreți rock din toate timpurile.

Cobain a format în 1986 trupa „Nirvana”, împreună cu Krist Novoselic. În primii doi ani trupa a devenit cunoscută printre amatorii de grunge dinSeattle. În 1991 lansarea videoclipului pentru piesa „Smells Like Teen Spirit” de pe albumul „Nevermind” a marcat schimbarea preferințelor în rândul fanilor muzicii rock „mainstream”, care în anii ’80 preferaseră stiluri precum glam metal, arena rock, sau dance-pop, către grunge și rockul alternativ în general. Mass-media a transformat acel cântec în „anthem-of-a-generation”[1] („imn al unei generații”) și pe Cobain în „purtătorul de cuvânt” al Generației X, contrar voinței sale. Printre cântecele compuse de Cobain se numără „Come as You Are”, „Lithium”, „In Bloom”, „Heart-Shaped Box”, „All Apologies”, and „About a Girl”.

În ultimii ani de viață Cobain s-a luptat cu dependența de droguri și a făcut cu greu față presiunii mass-media, el declarând la un moment dat : „Faimos era ultimul lucru la care vroiam să ajung”. Pe 8 aprilie 1994 Cobain a fost găsit mort în casa lui din Seattle. Moartea lui a fost declarată sinucidere, dar acest subiect este încă unul controversat.

Surse: http://www.thesun.co.ukhttp://ro.wikipedia.orghttp://www.youtube.com

Search