Formatia Anathema va sustine un concert exceptional la Bucuresti

Formatia Anathema va sustine un concert exceptional la Bucuresti. Evenimentul, organizat de Phoenix Entertainment, va avea loc in data de 23 septembrie, la Jukebox Venue.
Cantand de fiecare data in Romania  in fata unor sali arhipline, Anathema  revine la Bucuresti pentru un concert ce face parte din turneul de promovare al celui  mai recent album, intitulat “Weather Systems”. Albumul, lansat in data de 16 aprilie 2012, a depasit orice asteptari si este la un alt nivel fata de “We’re here because we’re here” din toate punctele de vedere, de la versuri pana la partea de productie.
Anathema a luat nastere in 1990, laLiverpool. Muzica lor nu poate fi incadrata intr-un singur stil muzical, formatia cantand de la Doom Metal pana la rock atmosferic cu influente alternative. Cei prezenti la eveniment vor avea ocazia sa asculte live atat piesele de pe ultimul material discografic, cat si melodiile care au facut trupa celebra.

Biletele s-au pus in vanzare prin Reteaua Eventim (magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas si Carturesti ), la Sala Palatului si online pe eventim.ro .

 Pretul unui bilet este:

Pana in 15 iunie:60 de lei (in picioare) si 100 de lei ( cu loc)

15 iunie-  23 septembrie: 80 de lei (in picioare) si 120 de lei ( cu loc)

In ziua concertului: 95 de lei (in picioare) si 135 de lei ( cu loc)

Search