INNA pe coperta revistei Tango

INNA a fost aleasa pentru a fi prezenta pe cea mai noua coperta a revistei Tango, pentru numarul din luna mai 2012. Iata ca artista isi poate face timp in programul extrem de incantat incat sa le mai arate cate ceva si fanilor sai din Romania. Cantareata a pozat pentru Edward Aninaru in ipostaze nemaivazute si care o avantajeaza nespus de mult.
Va invitam sa aruncati un ochi peste coperta. Va place ce a iesit?

Despre INNA

Inna (n. Elena Alexandra Apostoleanu pe 16 octombrie  1986 Mangalia, România) esteo cântăreață de muzică dance și house din România. A început să colaboreze cu echipa de producători Play & Win în 2008, an în care a fost lansat și primul său disc single, „Hot”, piesă ce a ajuns pe primul loc în clasamentele radio din România, Bulgaria, Polonia, Rusia, Ungaria, Turcia și Grecia.

În aprilie 2009, șlagărul Innei, „Hot”, a fost nominalizat la categoria „Cea mai bună melodie internațională” în cadrul ceremonieiPremiilor Eska. În toamna anului 2009, Inna obținea un trofeu la premiile MTV Europe Music Awards, la categoria „Cel mai bun interpret român”.

În 2011 a lansat cel de-al doilea album de studio, „I am the club rocker” și a susținut concerte în mai multe țări europene și înMexic.

Surse: http://www.urban.rohttp://ro.wikipedia.orghttp://www.revistatango.ro

Search