Proiecție cu sala plină la debutul Timishort 2012

Aproape 600 de oameni au venit la Cinema Timiș pentru a vedea deschiderea oficială a Timishort 2012. A patra ediție a singurului festival din România specializat exclusiv pe scurtmetraj a început cu proiecția ultimului film semnat de Radu Jude, Toată lumea din familia noastră, prezentat în premieră timișoreană.

„Anul acesta Timishort prezintă o selecție dinamică și variată, atât în secțiunile competiționale – Competiția națională, internațională și Videorama – cât și în cele conexe”, a declarat Andreea Dincă, directorul festivalului, în deschiderea evenimentului. „Mă bucur să văd un public atât de numeros și sper ca festivalul să o țină tot așa”, a adăugat ea. Pe lângă trofeele oferite de juriu la cele trei competiţii, publicul va putea oferi propriile premii filmelor favorite, votând după fiecare calup de scurtmetraje proiectate.    

Pentru programul complet al Festivalului de Film Timishort, cu zile, ore și locații, vă invităm să accesați www.timishort.ro Timishort este organizat de Asociația Română a Filmului Independent, cu susținerea Centrului Național al Cinematografiei, Primăriei Timișoara și Consiliului Local Timișoara.

Parteneri: Open Art City, Ambasada Israelului la București, Centrul Ceh, Cuib d’Arte, Club Setup, Van Graph, Club D’arc, El Che.

Sponsori: Rohost, MusicService, RCS&RDS, Sony, Hotel Perla, Librăria Anthony Frost.

Parteneri media: 24 FUN, Art Act Magazine, Cinefan.ro, Cinemarx.ro, Evive.ro, Filmreporter.ro, InOras.ro, Liternet, MareleEcran.net, Metropotam.ro, MyMagicStar.com, Port.ro, Radio România Cultural, TVR Timișoara. 

Search