MANOWAR canta piesa ce da titlul filmului de actiune EL GRINGO

El Gringo” se va regasi pe viitorul album MANOWAR
MANOWAR si After Dark Films
au anuntat ca o piesa de pe urmatorul album al trupei va fi tema sonora a francizei cinematografice After Dark Action “EL GRINGO.” Productia este un western alert cu  Scott Adkins (The Expendables 2, The Bourne Ultimatum), Christian Slater si Yvette Yates (Without Men). After Dark Action va prezinta filmul EL GRINGO , alaturi de alte patru productii proprii, in cinematografele din Statele Unite, in cadrul unui festival de film comercial, si in sistemul video on demand, pe 11 mai.

EL GRINGO este prima compozitie scrisa de MANOWAR special pentru un film. Melodia intruchipeaza lupta unui erou sfasiat intre ratiuni morale, posibilitatea castigului financiar si provocarea de a ramane fidel propriilor principii si valori. Aceasta este o tema recurenta in muzica MANOWAR.

“Toata lumea iubeste filmele de actiune! Muzica noastra, impreuna cu efectele vizuale de top si subiectul captivant insemana combinatia perfecta, ca sa nu mai mentionez si sansa de a vedea cum muzica prinde viata pe ecran” a spus basistul si compozitorul MANOWAR, Joey DeMaio. “EL GRINGO a fost o experienta extraordinara, sa lucram cu echipa de la After Dark Film a fost o placere si suntem gata pentru mai mult!” a continuat el. 

“Suntem incantati ca trupa MANOWAR este implicata in latura creativa a productiei EL GRINGO” a spus Courtney Solomon, producatorul filmului, CEO & detinator al companiei After Dark Films. “Trupa si-a investit talentul si energia in acest proiect si suntem nerabdatori sa impartasim munca lor fanilor filmelor de actiune din toata lumea”

Noul  album MANOWAR, ce va include piesa “El Gringo” si multe alte piese concepute in spiritul albumului hit Warriors of the World si al clasicelor imnuri MANOWAR va avea premiera mondiala si lansarea in format digital in iunie 2012. 

Un preview al piesei poate fi urmarit mai jos:

http://youtu.be/2JOqDxJ5trY

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/2JOqDxJ5trY?rel=0” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Regizat de Eduardo Rodriguez (Stash House) dupa un scenariu de  Jonathan W. Stokes, EL GRINGO este povestea unui Erou care ajunge in Mexic cu $2,000,000 cash,  un trecut insangerat si intentia de a-si trai restul zilelor pe o plaja. Ramane insa captiv, in asteptarea unui autobuz, in El Fronteras, un orasel adormit din desert, indepartat de ocean si atat de neprimitor incat in el cu greu se poate gasi un pahar cu apa. Apoi, se imprastie vorba despre banii pe care ii are in posesie, in lumea interlopa, iar el devine o tinta vie. Atacat brusc de politisti corupti, gangsteri si sarlatani, Eroul trebuie sa isi amane planurile de pensionare, sa isi incarce arma si sa salveze prafuitul El Fronteras printr-o serie spectaculoasa de lupte cu arme de foc. 

http://youtu.be/cfaOoABkQW4

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/cfaOoABkQW4?rel=0” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

MANOWAR va fi cap de afis la OST FEST, in Bucuresti, pe 16 iunie. Trupa va avea statutul de headliner si la urmatoarele festivaluri europene:

Joi, 21 iunie 2012, Gods of Metal – Milano, Italia

Vineri, 6 iulie 2012, Getaway Rock Festival – G�vle, Suedia

Luni, 9 iulie, 2012 – Dortmunder Music Week Festival – Dortmund, Germania

www.manowar.com

www.facebook.com/manowar

www.afterdarkaction.com

www.facebook.com/afterdarkaction

Despre MANOWAR:

Influenta MANOWAR in industria muzicii rock este de necontestat. In decursul unei cariere impresionante, trupa si-a pus amprenta asupra genului Heavy Metal, prin combinatia dintre maiestria unica a exprimarii si maniera caracteristica de compozitie. Cu o determinare de neoprit, perseverenta si curajul neclintit de a-si urma propria cale, trupa a  rezistat chiar si celor mai grele provocari. In epoca “talentelor” aparute de nicaieri si a hiturilor de-o vara, aceasta trupa le da fanilor ceea ce acestia iubesc: muzica  masiva, puternica ce intruchipeaza chiar “coloana sonora” a vietii lor, cantece care celebreaza curajul individului si spiritul de apartenenta la comunitate.

Trupa a dobandit numeroase discuri de aur si platina si a derulat peste 35 de turnee, fiind cap de afis la evenimente sold out, desfasurate in locatii cu capacitatea cuprinsa intre 10.000 si 50.000 de locuri.

Sustinerea fidela de care MANOWAR se bucura in toata lumea este vizibila la evenimentele live: de exemplu, la Magic Circle Festival, in Germania, au participat fani din peste 40 de tari.

In semn de respect pentru pentru fanii devotati din toata lumea, MANOWAR a inregistrat balada “Father” de pe EP-ul Thunder Tn The Sky lansat in 2009, in 18 limbi diferite, printre care si romana, realizand astfel inca o premiera in istoria heavy metalului. 

Despre After Dark Films:

After Dark Films, este un studio de film artistic independent, fondat in 2006 de regizorul/producatorul  Courtney Solomon si Allan Zeman, magnat al pietei imobiliare stabilit in Hong Kong. Primul film lansat de After Dark Films a fost “An American Haunting” (2006) si i-a avut in distributie pe: Sissy Spacek si Donald Sutherland. Co-fondatorul si CEO-ul companiei, Courtney Solomon a scris, produs si regizat aceasta productie sub egida noii companii After Dark Films. 
Dupa lansarea filmului “An American Haunting” cei dou parteneri, Solomon si Zeman au incheiat un acord, de marketing si distributie valabil mai multi ani. Partile acordului sunt After Dark Films, care gestioneaza strategia de marketing si distributie in cinematografe si Lionsgate Entertainment, responsabila pentru toate celelalte suporturi si forme aditionale de valorificare si distributie (Home Video, Pay TV, Pay Per View). 

Tot ei au creat, in 2006, conceptul “Horrorfest – 8 Films To Die For®.” Acesta a imbracat forma unui maraton cinematografic, ce a adus in salile din Statele Unite, in premiera, opt filme horror independente, pe parcursul unui singur week-end din an. A patra editie Horrorfest a avut loc in SUA pe 29 ianuarie 2010.

Pornind de la succesul inregistrat cu Horrorfest, After Dark a lansat anul trecut un nou concept “After Dark Originals.”  Sub acest nou brand au ajuns in cinematografele din Statele Unite, in premiera, 8 productii horror ale studiourilor After Dark, in ianuarie 2011. Urmatorul pluton de 8 filme proprii, After Dark Originals 2, este in acest moment in productie

Search