Încep înscrierile la BACĂU STREETBALL CHALLENGE!

Vă anunțăm că s-a dat startul înscrierilor la cea de-a treia ediție a competiției Bacău Streetball Challenge. Concursul va avea loc în perioada 10-11 august 2013, pe terenul de sport al Colegiului Tehnic „Anghel Saligny”. Ca și în anii precedenți, înscrierile se vor face online, pe situl competiției, completând formularul special ce se regăsește pe www.streetballchallenge.net – sectiunea Echipe.

Mare atentie !!! Inscrierile se inchid Joi, 8 August ora 12.00 AM !!!

Și în acest an sunt așteptate peste 50 de echipe la cele 3 categorii de concurs – Open, Open Mix și Junior. Asociația STEP Romania, alături de partenerii săi au pregătit tot felul de surprize pentru public. Vor fi incluse în program sesiuni de breakdance și beatbox, un demo de graffiti, târg de handmade și muzica foarte bună cu care v-am obișnuit, asigurată de DJ-ul competiției, Urzi Que. Va fi amenajata o zonă de chill și chiar și o tiroliana. Nu vor lipsi concursurile de slam-dunk, 2ball, freestyle, aruncări libere și de trei puncte sau noul “challenge” baschet X&O. De asemenea, în premieră pentru România, trupa Jamnastyx din Ungaria  va delecta publicul cu un program special de freestyle.

La fel ca în anii precedenți, câștigătoarea BSC va reprezenta România la concursul internațional de streetball de la Praga; Prague International Streetball.

Vă așteptăm cu drag pe 10 și 11 august pe terenul de sport al Colegiului Tehnic „Anghel Saligny” Bacău, pentru cel mai important eveniment de profil din Estul Tării!

 

Search