Mihail va canta “Ma ucide ea” alaturi de o orchestra simfonica

“Ma ucide ea” se va auzi in varianta simfonica in aceasta iarna. Mihail va canta impreuna cu Chisinau Youth Orchestra condusa de dirijorul Andriano Marian pe data de 23 decembrie.

Din repertoriul pregatit de orchestra fac parte si piese arhicunoscute apartinand unor artisti ca  Sting, , Eddie Coolie, Coldplay, Bon Jovi Justin Timberlake, ABBA, Woodkid, Stromae, Michael Jackson, Beyonce, A great big world, Muse, John Williams si Marcus Detterbeck.

Evenimentul va avea loc la Palatul Republicii din Chisinau incepand cu ora 19:00.

“Ma ucide ea” este cel de-al treilea single lansat de Mihail si s-a bucurat de o ascensiune spectaculoasa. In prezent, se poate auzi la mai multe posturi importante de radio, se afla pe locul 9 in topul celor mai cautate piese din Romania prin aplicatia Shazam si numara aproape 2.8 milioane vizualizari pe YouTube.

De curand, Mihail a dat startul unei sesiuni acustice speciale, filmate in Turnul Pompierilor din Cluj Napoca, o cladire monument istoric. Prima piesa pe care ne-a dezvaluit-o  din aceasta serie este “Doar Visuri”, urmand ca in saptamanile urmatoare sa ne prezinte noi clipuri, trei dintre ele fiind piese nelansate pana acum.

Muzician versatil si pasionat de arta, Mihail si-a dedicat cei 25 de ani parcursi pana acum muzicii, picturii, fotografiei si design-ului grafic.

Muzica a reusit mereu sa se plaseze in pole position si a primit cea mai mare atentie din partea spiritului creativ al lui Mihail. Artistul de origine basarabeana a ales sa urmeze cursurile Universitatii de Arta si Design din Cluj Napoca. Aici l-a cunoscut pe Sergiu Socaciu care l-a invitat in studio-ul sau de inregistrari si au inceput sa compuna piese impreuna. Apoi a fost semnat de Roton Music si, de atunci, in fiecare zi, cu fiecare vers scris si fiecare acord, Mihail scrie povestea unui vis devenit realitate.

Search