Tu ai la tine ochelarii de soare?

Rapper-ul Reckaze revine in forta in 2016 cu un beat contagios. Artistul a lansat single-ul “Ochelari de soare”, marcand astfel si prima colaborare cu Roton Music. 

In videoclip, ochelarii de soare sunt emblema libertatii de exprimare, reprezentate de un simplu  accesoriu de care nu te-ai putea lipsi in nicio zi.  In videoclip, ochelarii de soare sunt emblema libertatii de exprimare, reprezentate de un simplu  accesoriu de care nu te-ai putea lipsi in nicio zi. Sunt un simbol pentru fiecare obiect oricat de mic si, totusi, special, care ne reprezinta personalitatea si care ne face sa ne simtim in largul nostru zi de zi.

 

Reckaze isi doreste astfel sa militeze pentru independenta, pentru libertatea de a fi tu insuti si de a te exprima dupa bunul plac, nelasandu-te descurajat de prejudecatile si rautatile celor din jur.

“Piesa „Ochelari de soare” s-a nascut ca urmare a trei principii esentiale pe care mi le-am format in ultimii doi ani: sa fac ceva diferit de restul, sa evoluez cu fiecare piesa si sa raman intotdeauna „eu”. Iar acest „eu” include mai multe persoane care convietuiesc in corpul meu, fiecare impunandu-se intr-un moment sau altul. Ei bine, in piesa „Ochelari de soare”, isi spune povestea persoana aia care nu tine cont de normele sociale si care alege de fiecare data sa se simta bine cu propriul eu, indiferent de situatie. Pe scurt, „Ochelari de soare” e despre atitudinea pe care o au oamenii excentrici si indrazneti. In club.”

Reckaze, pe numele sau real, Andrei Lupean, a fost atras de rap inca din 2007, pe cand avea numai 15 ani.

As spune ca pasiunea mea s-a transformat intr-un stil de viata, nu doar intr-o cariera”, a declarat Reckaze.

Printre artistii care il inspira pe Reckaze se numara A$AP Rocky, Kendrick Lamar, Logic și Henry Miller, insa pe masura ce isi dezvolta personalitatea artistica si isi largeste orizonturile muzicale, acestia se pot schimba.

Prin single-ul lansat astazi, “Ochelari de soare”, Reckaze devine, cu siguranta, un artist demn de urmarit in anul ce tocmai a inceput.

Search