De azi se pot achizitiona bilete si abonamente la Festivalul OST FEST si din reteaua internationala Eventim

Dupa ce in ultimele luni organizatorii Festivalului OST FEST au primit nenumarate mailuri si telefoane de la fani din Europa si nu numai – care doresc sa achizitioneze bilete la OST FEST, iata ca de azi fanii straini ai trupelor MOTÖRHEAD, MÖTLEY CRÜE, MEGADETH, EUROPE, MANOWAR, DIMMU BORGIR, OVERKILL, LAKE OF TEARS pot achizitiona bilete si abonamente din reteaua internationala Eventim!
Biletele si abonamentele la OST FEST pot fi achizitionate de azi si din urmatoarele tari: Italia, Turcia, Bulgaria, UK, Croatia, Slovenia, Slovacia, Austria, Cehia, Polonia, Rusia, Olanda, Germania, Elvetia, Serbia, Ungaria, Finlanda, Suedia si Israel.

Preturile biletelor si abonamentelor vor fi aceleasi in toate tarile, putand sa apara mici diferente de pret in functie de moneda in care se face plata si de comisioanele de transport practicate in tara respectiva.

Pentru fanii din afara granitelor Romaniei vor fi scoase la vanzare si voucherele de camping, iar regulamentul de camping si toate informatiile necesare se pot gasi accesand pagina in limba engleza de pe www.OstFest.ro

Preturile BILETELOR pentru fiecare din cele 3 zile de festival sunt:

–         500 lei Tribuna VIP (tribuna acoperita + catering inclus)

–         350 lei Fire Circle

–         265 lei Tribuna

–         120 lei Golden Circle

–         90 lei Gazon

–         30 lei Camping

Preturile ABONAMENTELOR valabile pentru toate cele 3 zile de festival sunt:

–         800 lei Tribuna VIP (tribuna acoperita + catering inclus)

–         525 lei Fire Circle

–         400 lei Tribuna

–         200 lei Golden Circle

–         150 lei Gazon

Pentru toti cei care isi doresc sa-i asculte live pe Mötley Crüe, Dimmu Borgir, OverKill, Manowar, Europe, Trooper, HollyHell, Motörhead, Megadeth, W.A.S.P., Lake Of Tears si nu numai, biletele si abonamentele la OST FEST precum si voucherele pentru zona de camping se gasesc la: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinele Flanco, Librariile Adevarul, Magazinele Diverta, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Palatul National al Copiilor sau Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, BILETE.RO sau MYTICKET.RO.

~~Festivalul OST FEST va avea loc in perioada 15-17 iunie 2012 la Romexpo Bucuresti si este un eveniment organizat de Project Events, in colaborare cu Cavalleria Events! Eveniment prezentat de ROCK FM.~~

 

Search