Gala Romanian Music Awards 2012 va avea loc in Craiova

Gala premiilor Romanian Music Awards va avea loc anul acesta pe data de 8 iunie, in Craiova. Si in acest an publicul ii va putea admira si aplauda pe cei mai faimosi cantareti de la noi din tara. Mai mult, vor avea ocazia sa ii si asculte in concert pe unii dintre ei. Chiar daca lista performerilor nu este inca facuta publica, stim deja ca show-ul va fi pe cinste, ca in fiecare an.
Mai mult, editia din acest an a premiilor  este cea cu numarul 10, deci organizatorii au de 10 ori mai multe motive sa faca din gala o seara de neuitat.
„În acest an se împlinesc zece ani de când organizăm în «Romanian Music Awards», un eveniment la care noi ne-am simţit foarte bine în Craiova şi din acest motiv am şi revenit. Este un eveniment special pentru că împlinim zece ani şi vom avea momente speciale care vor fi dezvăluite pe parcurs. Vor fi aproximativ 16-17 momente la care vor participa peste 25 de artişti. Centrul de greutate al evenimentului va fi atunci când cinci-şase formaţii, care au activat în ultimii ani şi care nu mai activează la acest moment, vor urca pe scenă. Vă spun doar că este vorba despre formaţii care au făcut istorie în România după ’90 încoace şi o să-i vedeţi pe scenă după mulţi ani. Bugetul evenimentului se duce spre 400.000 de euro şi este asigurat din fonduri private. Primăria Craiova acţionează strict ca un partener local pe partea de infrastructură, aprobări”, a spus Giovani Francesco, organizatorul evenimentului. (gandul.info)

Sursa: http://www.urban.rohttp://www.gandul.info/

Search