Bacau Streetball Challenge, Editia 3 la final

S-a tras cortina peste ce-a de-a treia editie a Bacau Streetball Challenge. 49 de echipe s-au intrecut timp de 2 zile pe terenul colegiului „Anghel Saligny” pentru trofeele puse in joc la cele trei categorii – Open, Open Mix si Junior, precum si pentru premiile puse la bataie in cadrul concursurilor individuale.

 

Dupa doi ani in care echipele din Bucuresti au dominat competitia, echipa Juniorii din Iasi au castigat fara echivoc marele premiu la categoria Open, urmand sa reprezinte Romania la „Prague International Streetball Cup”. Locul doi a fost ocupat de Constanta Mariners, iar cel de-al treilea de Choco Loco din Bucuresti.

 

La Open Mix castigatorii au fost „Rafiutele si prietenii” din Brasov, urmati de „Girls vs Boys” din Bucuresti si „The power of jagermeister”, singurii reprezentanti ai Bacaului care au ajuns pe podium.

 

Brasovul a luat aurul si la Juniori, prin baietii de la „Nu stim jocul”, urmati de „Fantastic Four” din Focsani, castigatorii ultimelor doua editii, si Dinamo Bucuresti.

 

Nu au lipsit concursurile individuale, extrem de antrenante si spectaculoase. La Slamdunk, castigator a fost „eternul” Tudor Boruz, care a luat trofeul si la prima editie, desi competitia a fost stransa. Concursul de XsiO a fost castigat de Ionut Rusu, cel de 3 puncte de Anca Sipos, freestyle-ul de Rares Vlad iar la 2ball s-au impus Rusu Ionut si Silviu Cernat.

 

Publicul a fost intretinut de trupa Jamnastyx din Ungaria, care a incantat prin skill-ul aratat. De asemenea, au mai avut loc demonstratii de breakdance, targ de handmade, demonstratie cu graffiti si un interesant meci de baschet in fotoliu rulant.

 

Multumiri tuturor sponsorilor si partenerilor si nu in ultimul rand multumiri competitorilor si spectatorilor pe care ii asteptam cu bratele deschise la editia BSC4 care va aduce mai multe premii si invitati surpriza si promite sa intreaca in anvergura editia tocmai incheiata.

 

 

Search