Russo “In Drum Spre Rai”

Dupa o performanta impresionanta in runda auditiilor la Vocea Romaniei, ce i-a facut pe toti cei 4 jurati sa-l doreasca in echipa lor, urmata de un parcurs remarcabil in cadrul emisiunii, Claudiu Rusu a decis sa-si urmareasca mai departe visul intr-o cariera solo prin piesa sa de debut. 

Russo ne intampina cu un sound influentat in mare parte din muzica Pop si Alternative Rock din Marea Britanie, iar chitara predominanta pe “In Drum Spre Rai” ne face sa ne gandim la artisti contemporani ce se regasesc in topurile din UK, precum Ed Sheeran si James Bay.

‘In Drum Spre Rai’ e despre momentul in care accepti ca nu poti sa faci o relatie sa mearga, fara sa arunci neaparat vina pe celalalt. E despre  oameni care s-au grabit sa se indragosteasca, nu se potrivesc sau, pur si simplu, cauta „altceva”, declara artistul.

Pentru Claudiu, pasiunea pentru muzica a inceput inca din copilarie. A urmat cursurile liceului de Artă şi Muzică “Dimitrie Cuclin” din Galaţi. Dupa absolvire, a activat timp de patru ani in cadrul colectivului artistic al teatrului muzical “Nae Leonard” din Galaţi. Printre influentele sale principale se numara trupe precum Oasis, Keane si Queen. 

 “In Drum Spre Rai” este o co-productie Roton Music / ATOM, textul fiind scris de Marian Dorobantu, iar muzica de Vlad Lucan si Ivan Caragia. Piesa se bucura si de un videoclip in regia lui Spike, in care alaturi de Claudiu sunt prezenti si actorii Simona Maican si Cristian Popa. 

Search