Alaturi de IME celebram 20 de ani de la lansarea super hit-ului „Wannabe”

Dupa ce a gustat succesul in trupa de fete “Blaxy Girls”,  IME a decis ca vrea sa-si continue cariera in muzica, de data aceasta pe cont propriu. Prima sa lansare este “Wannabe”, o reinterpretare a celebrei piese ce apartine fetelor de la Spice Girls si care implineste anul acesta 20 de ani de la lansare.

Vorbind despre piesa, IME declara “Imi placea foarte mult energia fetelor din Spice Girls. M-a inspirat atitudinea lor in alegerea piesei, mai ales ca si eu am cantat intr-o trupa de fete aproape 7 ani de zile. Si pe langa asta, piesa este despre prietenie si sunt norocoasa sa am ca prietene niste femei minunate. Ce e si mai tare, e ca Andrei, care este super talentat pe tot ce inseamna productie muzicala, m-a ajutat si mai mult sa imi pun amprenta personala asupra piesei.”

„La filmari a fost foarte haios, am inghetat putin, dar a meritat. Avem o echipa deosebita, cu care lucrez in continuare, pentru ca urmeaza si alte suprize. Florin, regizorul a fost foarte intelegator si toate sugestiile pe care le-am primit de la el s-au potrivit perfect cu ce imi doream eu.”

Piesa beneficiaza de un videoclip in regia lui Florin Babei, iar noul instrumental a fost realizat de Andrei Murariu

Search